Bliv klar til SR Akademiet og Revisoreksamen med coaching

Revisoreksamen er både et stort mål og en stor udfordring i enhver revisors karriere. Nicolai har selv bestået eksamen til statsautoriseret revisor. Han kender faldgruberne og har igennemflere år hjulpet revisorer med at blive klar til eksamen.

Er du klar til SR Akademiet og vejen mod revisoreksamen?

Erfaring viser, at der er få centrale elementer, der har afgørende betydning for chancen for at bestå af eksamen. Jeg har ud fra erfaringen udviklet et redskab, som giver et struktureret overblik og dermed mulighed for at optimere indsats, tid og muligheden for succes.

Jeg bruger det i coaching forløb, men nu giver jeg alle adgang til det for at bidrage til at forøge beståelsen og læringen. Ved at blive bevidst om de 7 elementer, vil du kunne optimere dine chancer for succes.

Revisoreksamen

Få din personlige Revisoreksamen – Succes Indikator© baseret på en vurdering af 7 elementer i dit liv og vaner, der erfaringsmæssigt er afgørende i forhold til eksamen. Få straks adgang her.

Revisoreksamen coaching

Coaching frem mod skriftlig revisoreksamen

De skriftlige eksamener stiller høje krav om at demonstrere struktur, evnen til at skabe overblik og skarp kommunikation.

Det kommer kun igennem træning i opgaveløsning og ved at sørge for at samle tilstrækkelig praktisk erfaring ved at løse relevante opgaver i dagligdagen.

Udbytte:

  • at afklare og styrke motivation og vilje til at påbegynde SR-Akademiet
  • at sikre en struktur, der optimerer dagligdagen med plads til arbejde, fritid og SR Akademiet.
  • at fastholde motivation til opgave-træning og opbygge tro på egne evner til at bestå eksamen
  • at tilføre fokus på særlige udfordringer, som er vigtige at forbedre for den enkelte.

Coaching frem mod mundtlig revisoreksamen

Den mundtlige eksamen er en tillidsprøve. Når du har bestået de skriftlige eksamener ved man at de faglige forhold er i orden. Den mundtlige er en test af om du kan holde fast i din faglighed i en mødesituation, hvor du er under voldsomt pres. Tillid til at du agerer som en statsautoriseret revisor der kan tage styringen og bevare overblikket.

Udbytte:

  • at lære at komme på forkant med uro og nervøsitet i forbindelse med eksamen
  • at træne teknikker til overblik og disponering – så du er overbevisende og tillidsvækkende
  • at få adgang til ro, fornuft og langtidshukommelsen, så du kan bringe din faglighed i spil
  • at optimere læseperioden i den sidste tid op til eksamen

Læs mere om eksamen og SR-akademiet på FSR.

Jeg har været gennem et meget givtigt forløb med Nicolai som coach og støtte på sidelinjen. Nicolai hjalp mig med at ”tøjle” mine tanker samt holde fokus i forbindelse med mine bestræbelser på at blive statsautoriseret revisor.
 Vores samtaler var meget behagelige, men samtidigt udfordrende. Jeg fandt den fornødne indre ro og bestod mine eksaminer i første forsøg.
 Nicolai – det har været noget af en ”rejse” – tak for støtten!
Revisoreksamen Nicolai Sommer coach anbefaling

JACOB HELLY JUELL-HANSEN

Statsautoriseret revisor, Grant Thornton