FÅ EN ERFAREN REVISOR-COACH

Et coaching forløb er et ledelses-værktøj, der ofte begynder med et konstateret behov for at få styrket rollen som leder og menneske. Ofte er det i sammenhæng med et ønske om udvikling i forhold til konkrete ansvarsområder i dagligdagen.

FORMÅLET MED COACHING

Et coaching forløb kan tage mange forskellige udgangspunkter. Coaching kan fx være en måde at arbejde seriøst med:

  • Udvikling og støtte med henblik på at styrke en lederprofil.
  • At styrke sin retning, motivation og karriere.
  • At styrke sin bevidsthed i forhold til at træde i karakter, sætte klare mål og uddelegere.
  • At styrke sin bevidsthed til at arbejde med handlinger mod opstillede mål, opløse barrierer for videre udvikling som fx usikkerhed, uro, stress og et ønske om bedre selvtillid.

En proces med Nicolai tager sit udgangspunkt de konkrete ønsker, en struktureret forløb og redskaber, der kan bruges i hverdagen.

Revisoreksamen coaching
Jeg har været gennem et meget givtigt forløb med Nicolai som coach og støtte på sidelinjen. Nicolai hjalp mig med at ”tøjle” mine tanker samt holde fokus i forbindelse med mine bestræbelser på at blive statsautoriseret revisor.
 Vores samtaler var meget behagelige, men samtidigt udfordrende. Jeg fandt den fornødne indre ro og bestod mine eksaminer i første forsøg.
 Nicolai – det har været noget af en ”rejse” – tak for støtten!
Revisoreksamen Nicolai Sommer coach anbefaling

Jacob Helly Juell-Hansen

Statsautoriseret revisor, Grant Thornton
Forløbet har været en rejse for mig. Jeg har fået teknikker og værktøjer, så jeg er i stand til at håndtere mine udfordringer. Nicolai er en yderst behagelig person, der i den grad forstår at være nærværende og giver sig tid til at lytte uden tidspres og samtidig forstod min situation meget hurtigt. Nicolai har en stor indlevelsesevne, som gør, at jeg følte mig tryg. Jeg kan helt klart anbefale et coaching forløb med Nicolai.

Lis Dahl

Registreret revisor, Gefion

Jeg blevet udfordret på gamle mønstre, og gennem forløbet har jeg fået langt større indblik i mine ressourcer, og jeg bruger dem langt mere konstruktivt. Nicolai har givet mig troen på, at jeg gør en forskel på min arbejdsplads.

Jeg er overbevist om, at mit forløb med Nicolai, har givet mig styrke til at håndtere mine svagheder og sætte fokus på mine styrker – også på den lange bane.

Lisbeth Kristensen

Skattefaglig ansvarlig, Gefion
Nicolai har den rette tilgang til fremtiden! Man kan tale imod udviklingen og blive irrelevant, eller man kan dygtiggøre sig, tage det til sig og tjene flere penge end før.

Martin Thorborg

Founder & adm. direktør, Dinero
Nicolai er en fantastisk coach, som evner at binde sløjfe på og skabe sammenhæng mellem de erhvervsmæssige og personlige målsætninger og udfordringer. Udover stor indsigt i erhvervslivets udfordringer har Nicolai også mindst ligeså stor indsigt i, hvordan man kan udvikle sig selv personligt og menneskeligt i retning af endnu større både glæde og performance. Og så har Nicolai en meget høj integritet, hvor man er helt tryg ved at åbne op for alle sluserne.
Nicolai Sommer & Partners anbefaling

Michael Winther Rasmussen

Bestyrelsesformand og Partner, Grant Thornton