Home BETINGELSER – PERSONDATA (GDPR)

BETINGELSER – PERSONDATA (GDPR)

Alt hvad jeg arbejder med, og forsøger at lære fra mig, handler om ordentlighed, ærlighed og generelt at arbejde for det gode. Jeg bestræber mig på at leve op til de værdier. Det gælder selvfølgelig også håndtering af oplysninger om dig. Alt hvad vi taler om, og hvad der ellers kommer på bordet, er som udgangspunkt fuldt fortroligt i mellem dig og mig. Både skriftligt og mundtligt.

Nedenfor kan du læse, hvordan jeg sikrer de elektronisk opbevarede persondata.

Betingelser og beskyttelse af persondata

Sommer & Partners behandler personoplysninger efter reglerne i persondataloven.

Ved oprettelse i online-booking og og deltagelse i coaching-forløb eller andet, giver du dit samtykke til, at Nicolai Sommer / Sommer & Partners registrerer og opbevarer data om dig.

Vi registrerer alene oplysninger om dig, der er relevante for det coachingforløb, undervisning eller andre opgaver bestilt af dig personligt eller gennem dit ansættelsesforhold.

Oplysningerne bliver som udgangspunkt opbevaret i 5 år.

Data opbevares i det data-sikrede system Terapeut-booking

Alle data du selv opretter og registrerer i systemet behandles fortroligt og krypteret. Det gælder tillige noter mv. fra coaching-forløb eller lignende. Sådanne informationer registreres og opbevares tillige krypteret i systemet.

Det betyder, at kun udvalgte medarbejdere hos Sommer & Partners kan få adgang til data om dig. Hvis system-leverandøren får brug for at gennemgå data i systemet, vil det være i en krypteret udgave. De kan derfor ikke se, hvad der er skrevet om dig, dine bookinger eller andet i systemet.

Du har ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret. Du kan henvende dig på ns@sommer-partners.dk for at gøre brug af din ret.

Du kan desuden til enhver tid trække sit samtykke til at Sommer & Partners opbevarer data tilbage ved henvendelse til ns@sommer-partners.dk.