Home KURSER KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE

KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE

KOMMUNIKATION & SAMARBEJDE MED GARANTI FOR RESULTATER

Kommunikation og samarbejde er i fokus på denne workshop. Gennem humor og spilmentalitet kan vi komme langt i arbejdet med dybe temaer i denne workshop. Spillet og workshoppen har skabt forandring og udvikling for utallige virksomheder og medarbejdere. Fordi mennesker udvikler sig bedst i en god stemning.

En workshop, der sikrer holdbare resultater, styrker kommunikation, samarbejde og trivsel. Et stærkt alternativ til kedelige gruppemøder og samtaler. Særligt når medarbejdertilfredsheden skal øges.

Denne workshop er oplagt, hvis du ønsker forandring, ønsker at forbedre trivselsmålingen eller hvis du ønsker at forbedre medarbejder udviklings-samtalerne.

Vores Dialogging-workshop er en gennemprøvet kombination af et sjovt spil og effektive dialog-kort for succesfuld implementering af gode forandringer, styrke ledelse, forbedre samarbejde, kvalitet eller medarbejdernes motivation.

dialogging spilleplade

Håndgribelige resultater og udbytte:

Fokus er på at skabe resultater og succes. Virksomheden får omsat ikke-konkrete udfordringer som kommunikation, trivsel, kultur og ledelse til helt konkrete handlingsplaner. Det transformerer ikke-produktiv tid til at arbejde på fælles succes.

  • Medarbejder-tilfredshedsmåling: Måling af trivsel på centrale udfordringer.
  • Resultat-rapport: Skaber momentum i udviklingen mod bedre trivsel og kultur.
  • Konkret ABCD – Analyse: En konkret handlingsplan fra gruppen til ledelsen.

Vi har stor erfaring i forandringsprocesser, herunder at skabe resultater gennem øget trivsel. Kontakt os for drøftelse af hvordan vi kan hjælpe med implementering af strategien.

Workshop foredrag trivsel motivation
Kommunikation - Dialogging spil
Det var en sand fornøjelse at arbejde sammen med Nicolai Sommer. Han viste stor passion for sit arbejde og var rigtig god til at udfordre os med de rigtige spørgsmål. Ligeledes kom han med nye perspektiver, der fik én til at indse noget, man ikke havde tænkt over før. En visionsworkshop med Nicolai kan varmt anbefales til andre, og som virksomhed er det en rigtig god investering til at forberede den interne kultur, medarbejdernes arbejdsglæde og teamwork.
Anne Marie Mondrup

Anne Marie Mondrup

CEO, Tomorrow Management
Nicolai kan klart anbefales, hvis du vil skabe forandring, udvikling og motivation på højt plan.
Anette Møller - Nicolai Sommer revisor coach

Annette Møller

CEO, Kinnerton Capital