Home FOREDRAG

FOREDRAG

FOREDRAG OM MOTIVATION & PERSONLIGT LEDERSKAB

FRA TALENT TIL LEDER – DEN MOTIVEREDE OG AUTENTISKE LEDER

Arbejdspladsen er vores tids store arena for personlig udvikling og store præstationer. Og revisorbranchen tiltrækker unge mennesker som aldrig før. Men hvordan opnår man det, man håber på? Hvordan finder man motivation? Hvordan mobiliserer man mod? Vejen til at lykkes er en smal og snoet vej med mange forhindringer. Men det virkelig at gå vejen, at blive en helt, at række ud efter drømmen er det hele værd! Hør hvorfor i dette stærke foredrag!

Alle har en længsel efter vækst og udvikling! Et håb om, at livet kan blive bedre. Måske endda om at blive talentet som lykkes! Den skarpe revisor som klarer SR eksamen. Den tillidsvækkende rådgiver som tiltrækker de spændende opgaver. Partneren som leder firmaet fremad. Lederen som alle medarbejdere vil arbejde for. Om ikke andet så bare ægtefællens, børnenes eller andres helt.

Det er talenterne som bliver til ledere i revisorfirmaerne, der går forrest i skabelsen af vækst, succes og dermed ressourcerne til videre udvikling. Alle virksomheder er afhængige af deres talenter og ikke mindst lederne på vej. Succes afhænger af investering i forståelse og udvikling af disse talenter til gavn for alle.

Den gode nyhed er, at alle talenter kan blive en god leder. Ja, livet bakker nærmest op om sådanne livs-missioner! Men det kræver en indsats både fra talentet og virksomheden! Og så er er der lige det med motivationen! Og modet! For hvad nu, hvis jeg fejler? Hvad nu hvis jeg bliver til grin? Hvad nu hvis jeg slet ikke er lykkes?

Dette foredrag har været et inspirerende første skridt for mange talenter og ledere! Det kan det også blive for din virksomhed og medarbejdere!

STÆRK UDVIKLING OG INSPIRATION TIL REVISORER

Tag et vigtigt skridt for dig selv, dine medarbejdere og virksomheden – book et foredrag og få ny inspiration på revisor-vejen og skab dyb motivation! Stærk udvikling og inspiration til revisorer både professionelt og personligt!

KONTAKT OS

Vi har i flere omgange arbejdet med Nicolai Sommer omkring strategisk udvikling, proces-optimering, faglig sparring, kvalitetssikring og som ledelsesressource. Faglig indsigt, evne til at lære fra sig og fokus på opnåelse af resultater. Det kan kun anbefales.

Henrik Pedersen

Adm. Direktør og statsautoriseret revisor, Frej Revision A/S
Vi har igennem flere år trukket på Nicolai Sommer for at skabe udvikling og resultater med både senior partners og fremtidens stjerner. Nicolai har altid leveret holdbare resultater, der har ført os videre. En sikker investering.
Nicolai Sommer & Partners anbefaling

Michael Winther Rasmussen

Senior Partner og statsautoriseret revisor, Grant Thornton
Når vi har brug for sparring om ledelsesmæssige-, strategiske eller revisionsfaglige overvejelser trækker vi uden tøven på Nicolai. Han sætter altid vores behov først og leverer det vi har brug for og lidt til.
Thomas Roland Revisor - Sommer & Partners anbefaling

Thomas Roland

Revisor og indehaver af Asnæs Revision A/S