Home PROFIL

PROFIL

OM NICOLAI SOMMER

Nicolai Sommer har selv gået vejen som statsautoriseret revisor med en stærk karriere. I en ung alder blev han leder for et lokalt kontor med ansvar for at gennemføre en forandringsproces. Det vækkede en dyb interesse for at hjælpe revisorer med at skabe udvikling og vækst. Nicolai begav sig ud på en rejse, hvor han udforskede livets dybeste temaer. Hvorfor er nogle mennesker motiverede, modige, handlekraftige, karismatiske og ikke mindst rolige, mens andre ikke er. Hvad er hemmeligheden?

Nicolai Sommer leder i dag virksomheden Sommer & Partners, hvor han underviser og coacher i lederskab, udvikling og forandringsprocesser for revisorer, advokater og virksomhedsledere. Han er foretrukken sparringspartner for mange højtprofilerede revisorer og virksomheder med alle former for forandringer, vækst og ledelsesmæssig udvikling til gavn for den enkelte og hele virksomheden.

Nicolai fungerer både som ledelseskonsulent, bestyrelsesmedlem, workshop-facilitator, coach for ledere samt medarbejdere. Han har fokus på en konstruktiv strategisk tilgang og praktisk implementering af forandringsprocesser. Nicolai bliver generelt fremhævet for sin stærke kommunikation, smittende rolige udstråling og klarhed i løsningen af komplekse udfordringer. Han er desuden en inspirerende foredragsholder.

MISSION – DET BRÆNDER JEG FOR

Jeg inspirerer, motiverer og giver redskaber til udvikling og vækst til ledere og virksomheder.

VÆRDIER – MINE PEJLEMÆRKER

TILLID                – Tillid er fundamentet for alt godt i livet
UDVIKLING        – Vejen til højere tillid og resultater
ANSVAR             – Min udvikling er mit ansvar
MOD                  – Vejen til at tage ansvar og afvikling af frygt
ÆRLIGHED         – Fællesskab og venskab på vejen
FRIHED               – Belønningen for at tage ansvar
FRED & GLÆDE   – Naturligt resultat af virkelig frihed

VISION – DET GIVER JEG LIV TIL

En bevægelse af inspirerende og motiverede mennesker, som ved egen udvikling og eksempel leder mennesket til virkelig frihed og glæde.