Home COACHING LEDER

LEDER

COACHING FOR REVISORER

Et coaching forløb er et ledelses-værktøj, der ofte begynder med et konstateret behov forandring. Jeg har stor erfaring i arbejdet med partnere og ledere i partnerdrevne virksomheder som revisorer, advokater og konsulenter. Nicolai er tilknyttet SR akademiet som FSR-anbefalet coach.

FORMÅLET MED COACHING FOR REVISORER

Et coaching forløb kan tage mange forskellige udgangspunkter. Coaching kan fx være en måde at arbejde med:

  • Udvikling og styrkelse af egen revisor-, leder- og rådgiverprofil.
  • Metoder til håndtering af ansvar, arbejdspres og medfølgende bekymringer.
  • Sparring om udvikling af virksomhed, ledelse, processer, herunder styrke fokus og motivation.
  • At styrke sin bevidsthed i forhold til at træde i karakter, sætte klare mål, forhandling og uddelegere for at styrke revisions- og rådgivningsprocesser.
  • metoder til tillidsskabende relationer til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere risikovurdering, herunder anvendelse af professionel dømmekraft og risikovurdering.

Et struktureret coaching-forløb tager udgangspunkt i konkrete personlige ønsker og behov med inddragelse af erfaring opnået fra coaching af revisorer med lignende udviklingsønsker. Processen vil indholde indeholde øvelser, opgaver og redskaber, som kan implementeres i mellem sessioner for at skabe vedvarende udvikling og forandring.

Kontakt mig for drøftelse af dine ønsker.

Revisoreksamen coaching efteruddannelse statsautoriseret revisor

COACHING SOM OBLIGATORISK EFTERUDDANNELSE FOR GODKENDTE REVISORER

Et struktureret coachingforløb kan indgå som del af den lovpligtige efteruddannelse for godkendte revisorer, når der forud for forløbet er opstillet konkrete og relevante læringsmål. Konkrete læringsmål formuleres i samarbejde ved opstart.

Relevante læringsmål knyttet til et forløb kan tage udgangspunkt i ovenstående udfordringer, som typisk er knyttet til revisors områder som uafhængighed, professionel skepsis og dømmekraft, risikostyring og intern kontrol, økonomistyring, ledelse samt virksomheden og dens omgivelser.

Læs mere om efteruddannelse for godkendte revisorer HER

Jeg har været gennem et meget givtigt forløb med Nicolai som coach og støtte på sidelinjen. Nicolai hjalp mig med at ”tøjle” mine tanker samt holde fokus i forbindelse med mine bestræbelser på at blive statsautoriseret revisor.
 Vores samtaler var meget behagelige, men samtidigt udfordrende. Jeg fandt den fornødne indre ro og bestod mine eksaminer i første forsøg.
 Nicolai – det har været noget af en ”rejse” – tak for støtten!
Revisoreksamen Nicolai Sommer coach anbefaling

Jacob Helly Juell-Hansen

Statsautoriseret revisor, Grant Thornton
Forløbet har været en rejse for mig. Jeg har fået teknikker og værktøjer, så jeg er i stand til at håndtere mine udfordringer. Nicolai er en yderst behagelig person, der i den grad forstår at være nærværende og giver sig tid til at lytte uden tidspres og samtidig forstod min situation meget hurtigt. Nicolai har en stor indlevelsesevne, som gør, at jeg følte mig tryg. Jeg kan helt klart anbefale et coaching forløb med Nicolai.

Lis Dahl

Registreret revisor, VKST

Jeg blev udfordret på gamle mønstre, og har fået langt større indblik i mine ressourcer. Og jeg bruger dem nu langt mere konstruktivt. Nicolai har givet mig troen på, at jeg gør en forskel på min arbejdsplads.  Jeg er overbevist om, at mit forløb med Nicolai, har givet mig styrke til at håndtere mine svagheder og sætte fokus på mine styrker – også på den lange bane.

Lisbeth Kristensen

Skattefaglig ansvarlig, VKST
Nicolai har den rette tilgang til fremtiden! Man kan tale imod udviklingen og blive irrelevant, eller man kan dygtiggøre sig, tage det til sig og tjene flere penge end før.

Martin Thorborg

Founder & adm. direktør, Dinero
Nicolai er en fantastisk coach, som evner at binde sløjfe på og skabe sammenhæng mellem de erhvervsmæssige og personlige målsætninger og udfordringer. Udover stor indsigt i erhvervslivets udfordringer har Nicolai også mindst ligeså stor indsigt i, hvordan man kan udvikle sig selv personligt og menneskeligt i retning af endnu større både glæde og performance. Og så har Nicolai en meget høj integritet, hvor man er helt tryg ved at åbne op for alle sluserne.
Nicolai Sommer & Partners anbefaling

Michael Winther Rasmussen

Bestyrelsesformand og Partner, Grant Thornton