Home Coaching Hvordan du består revisoreksamen

Hvordan du består revisoreksamen

0
Hvordan du består revisoreksamen

 

Bliv klar til SR Akademiet og Revisoreksamen

RevisoreksamenHvilken revisor drømmer ikke om det endelige mål på den lange og svære uddannelsesvej? At kunne poppe champagnen efter et succesfuldt besøg i den gamle stemningsfyldte børsbygning. At komme ud fra eksamenslokalet, der måske har været fyldt med familie, venner og kollegaer. Vente på svaret på gangen i det der synes som en evighed, for endelig at få svaret man har knoklet for: Bestået! Du kan nu kalde dig statsautoriseret revisor.

Men vejen dertil er ikke præget af boblende champagne. Derimod mange timers arbejde, stort indhug i fritid, masser af uddannelse og eksamens-træning. Og ikke mindst frustrationer, motivations-vanskeligheder, svigtende selvtillid og manglende overblik.

Erfaring viser, at nogle få helt centrale elementer ofte har afgørende betydning for en god forberedelse og dermed chancen for at få revisoreksamen i hus. I coaching forløb rettet mod revisoreksamen, bruger jeg ofte et redskab, jeg har udviklet med henblik på at skabe klarhed og et struktureret overblik. Med det overblik er der mulighed for at optimere indsats, tid og muligheden for succes.

Det er nyttigt både før SR-Akademiet og før skriftlige og mundtlig eksamen. Det er aldrig for sent at optimere indsatsen. For at bidrage til at forøge beståelsen og læringen for revisorerne, har jeg sat strøm til redskabet og lagt det online så alle revisorer kan optimere deres indsats. Ved at blive bevidst om de 7 elementer og hvor dine primære udfordringer ligger, vil du kunne optimere dine chancer for succes.

Få din personlige REVISOREKSAMEN – SUCCES INDIKATOR ©

Redskabet er baseret på en vurdering af 7 elementer i dit liv og vaner, der erfaringsmæssigt er afgørende i forhold til eksamen. Tryk her for at udfylde skemaet og få din gratis SUCCES INDIKATOR

Det er din karriere og dit liv! Del gerne opslaget med alle revisorer, der enten overvejer SR-Akademiet eller allerede er i gang. Og så er der i øvrigt kæmpe forskel på at klare eksamen i første forsøg og op til 5 års ekstra studier og indhug i sommerferien. Det er min erfaring, at alt hjælp på vejen er højt værdsat.

Du kan også læse mere om coaching til revisoreksamen her.

Mundtlig revisoreksamen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.